Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Νέα «βόμβα» με στημένα

Εισαγγελική έρευνα, συνέχεια αυτής που έχει συνταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναμένεται να... έρθει στο «φως» και να προκαλέσει αίσθηση.....Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», η έρευνα έχει βασιστεί ξανά στις υπηρεσίες του «σούπερ κοριού» της ΕΥΠ και οι στόχοι παρακολούθησης εντοπίζονται κυρίως στην επαρχία και μάλιστα στην Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη η εισαγγελία έχει στην κατοχή της πληροφορίες και καυτούς διαλόγους ανάμεσα σε παράγοντες, προέδρους, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, μπουκ και μάνατζερ, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν «παίξει» ως τώρα στις αποκαλύψεις που έχουν γίνει.
Για την ώρα δεν έχουν γίνει ποινικές διώξεις από την εισαγγελία, καθώς χρειάζονται κάποια στοιχεία ακόμα, έτσι ώστε να μπορούν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες εναντίον όσων εμπλέκονται, ενώ αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα και γι' αυτή την έρευνα, μόλις ολοκληρωθεί η ανακριτική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη για τις πρώτες αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια.
Οι δυο υποθέσεις συνδέονται άρρηκτα και αναμένονται αρκετές αποκαλύψεις και νέα ονόματα στο σκάνδαλο, αφού εκτός από την εισαγγελική έρευνα στην περιφέρεια που αναφέραμε θα υπάρξουν και οι καταθέσεις των όσων έχουν διωχθεί ποινικά από την πρώτη έρευνα κι έτσι θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα. Παράλληλα, τρέχει και η έρευνα του ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς όσων εμπλέκονται στα εν λόγω σκάνδαλα, απ' όπου αναμένεται να προκύψουν επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία που θα βοηθήσουν στο έργο των εισαγγελικών αρχών.

onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου