Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς: «Άπαξ ψεύτης, πάντα ψεύτης», ή όταν ταυτιζόταν η Μέρκελ και οι νυν Γερμανοί με …Ναζί!!!


(9/2/2012) – Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel ως Nazi, με τον υπότιτλο «Memorandum- Μνημόνιο Macht Frei», μια παραπομπή στο σλόγκαν των Nazi «Arbeit Macht Frei» («Η δουλειά απελευθερώνει») που ήταν αναρτημένο στην εξώπορτα του Auschwitz . Επί δυο χρόνια, ο Μεσσίας Μεσσηνίας, aka Σαμαράς, εκπαίδευσε τον κόσμο της ΝΔ σε αντιμνημονιακή και, συνεπώς, αντιγερμανική πολιτική. Ο δε νεοδημοκρατικός, ή, ορθότερα, σαμαρικός Tύπος, έντυπος («Δημοκρατία» κλπ), και διαδικτυακός («Δεξιός Ριζοσπάστης«, επίσης γνωστό ως antinews), τους μύησε στην ρητορική ταύτισης νυν Γερμανών και Ναζί*, μιλώντας για «Γερμανική Κατοχή», κατοχικές δυνάμεις», «Το Μνημόνιο απελευθερώνει», «Ευρωναζί» κλπ.

Στην παραπάνω λογική ανήκει και η δήλωση που έκανε, την 14η Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Άμυνας, -ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ, ε; Όχι ο ΓαρουΦαήλος ή ο factorx του Δεξιού Ριζοσπάστη, aka antinews!!!
«Ο Γερμανός κατακτητής, όταν πάτησε το πόδι στη χώρα, το πρώτο που φρόντισε να κάνει ήταν να διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, γιατί, ακριβώς, αποτελούν τον κεντρικό πυρήνα της κρατικής οντότητας και της εθνικής κυριαρχίας», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο νοών νοείτω.
——————–
* Κάποια πρόχειρα e- δείγματα:

“Τελική λύση” για την πλήρη υποταγή της Ελλάδας προωθεί η Τρόικα- @Δεξιός Ριζοσπάστης, aka antinews.gr
Από factorx στις 01/01/2012

&&&&

Οι Ευρωπαίοι θα γίνουν Γερμανοί, θέλουν δεν θέλουν
Από factorx στις 17/12/2011

&&&& Η γερμανική στρατηγική της μικρής Ευρώπης- antinews.gr
Από factorx στις 22/11/2011


&&&&
Οι μάσκες των αυλικών του 4ου Ράιχ έπεσαν- @ anti news

Από factorx στις 25/02/2010 Του Ρεπόρτερ (: Βασίλης Ζήσης- factorx1 )
το μωλυ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου