Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ένταση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Ντου των αγροτών και χημικά από τους αστυνομικούς



Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι είναι η κατάσταση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου καθώς εξαγριωμένοι αγρότες αυτήν την ώρα έχουν μπει στα γραφεία του διαβατηριακού ελέγχου, προκαλώντας υλικές ζημιές με στόχο να φτάσουν στην πίστα του αεροδρομίου, ενώ μέλη της ΟΑΣΝΗ κοιτούν άπραγοι, μη μπορώντας να κατευνάσουν τα πνεύματα.
ΦΩΤΟ από το CretaLive


Μάλιστα σύμφωνα με το flashnews.gr το κλίμα πυροδοτήθηκε όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός αγρότη εξαγριώνοντας ακόμα περισσότερο τους συγκεντρωμένους.....

Νωρίτερα οι αγρότες είχαν φτάσει με τα τρακτέρ τους μπροστά στην αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου όπου στην πύλη που οδηγεί στην πίστα του Αερολιμένα, συγκρούστηκαν με διμοιρία των ΜΑΤ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων.



ΦΩΤΟ από το CretaLive
Οι αγρότες επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των ΜΑΤ ενώ στη "μέση" στέκονται για άλλη μια φορά οι τουρίστες που παρακολουθούν έκπληκτοι τα επεισόδια.

Όλα αυτά στο πλαίσιο του Παγκρήτιου αγροτικού συλλαλητηρίου, που γίνεται από το πρωί στο Ηράκλειο, με τους αγρότες να διαμαρτύρονται για τα μέτρα που αναμένεται να πάρει η κυβέρνηση και τα οποία, όπως υποστηρίζουν, θα οδηγήσουν σε πλήρη καταστροφή τον αγροτικό τομέα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου